Ленти за баджове с печат

Предлагаме изработка на баджове по ваш дизайн, мeтални пластмасови, ецвани,  гравирани, пълноцветни с възможност за игла или магнит. Баджове с джоб за сменяемо име или информация. За цена пишете ни на design65@abv.bg или ни се обадете 02/9515756

Ленти за бадж с лого. Ленти за врат с пълноцветен печат. Връзка за GSM по ваш дизайн ЦЕНИ ТУК

Връзки(ленти) за бадж

Печат върху рекламни ленти (връзки) за баджленти за баджове с рекламно логоЛента (връзка) за бадж  връзки за баджове по поръчкаедноцветни връзки (ленти) за бадж

Ние можем да изработим дизайн за вашите ленти! С над 10 години опит сме лидер в предоставянето на персонализирани връзки за баджове и свързаните с тях продукти. Ние предлагаме широк спектър от различни производствени процеси и материали, както и безброй възможности да създадете своя уникален дизайн. Брандираните връзки за баджове са перфектни за следващата ви среща, търговско изложение, или събитие. Лентите за баджове, са един чудесен начин за рекламиране на вашия бизнес или събитие, като в същото време са и функционални с цел пропуск или идентифицкация.
Поръчайте при нас Вашият дизайн Отпечатан вурху лента с пълноцветен печат. Пълноцветния печат върху лентата за бадж позволява да бъде отпечатан върху цялата повърхностна лентата.Печат от единия до другия край от едната страна или от двете страни! Технологията е подходяща  за отпечатване на многоцветни дизайни и фотореалистични изображения върху цялата лента.

Връзките за баджове са идеалното решение за идентификация. Вместо да се налага членове на Вашето мероприятие или вашите служители да се разхождат с карта за достъп, която лесно могат да загубят,  можете да им предоставите лента за бадж кък която да прикрепят картата си за достъп.Отпечатайте логото си върху лентата за бадж за да популяризирате вашия бизнес, вашите идеи, слоган, или открито да подкрепите любимита си кауза.

 

ленти за бадж

sini lenti s pechat

beli lenti s pechat

lenti s dve karabinki

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.