Табелки

табелка за вртата и/или пощенска кутия гравирана от метализирана пластмаса

табелка за вртата и/или пощенска кутия Т001

табелка гравирана за врата

табелка гравирана за врата Т001А

гравиране на табелки за врати

Табелка за врата Т002

Табелка за врата Т002А

Табелка за врата Т003

Табелка за врата Т007

 

Златиста табелка за врата или пощенска кутия

Табелка за врата Т004

Табелка за врата Т005

Табелка за врата Т006

Табелки пощенски кутии                                            

Хубаво е да имате табелка на пощенската кутия, която ясно показва на света, кой живее в дома или на кой принадлежи пощенската кутия. Табелката не може да бъде изискване вестникарчето или пощальона, но прави работата им по-лесно и ви позволява да получите вашите писма, а табелката върху пощата Ви е и първия поздрав за гостоприемство към вашите гости или посетители.

При избора на табелка за пощенска кутия, има няколко важни аспекти които да се вземат под внимание. Избор на подходящия цвят, форма, дизайн, материл и размер.

Ние можем проектираме подходящ пощенска табела

По отношение на текста, табелката обикновено само характеризира фамилия или търговско наименование.

Една по-лична версия на пощенска табелка е под името да включите текста „живее тук“, което разбира се в един смисъл е очевидно, но правите пощенската си табелка по-приветлива.

A табелка за пощенска кутия може да включва или само последната името на хората, които живеят в къщата, или и двете първото си име и фамилия. Това е въпрос на вкус, но за тези, които живеят в жилищен блок, където няколко души могат да имат една и съща фамилия, може да бъде полезно да се включат също и първото име на пощенската кутия.

В допълнение към името на табелката за пощенска кутия е възможно да се отпечата и адреса. Това може да се окаже полезно, ако, например, няма признаци на външната страна на сградата, показваща адреса, което ще улесни пощальоните/куриерите при доставка

Табелката за пощенската кутя може да е малка по размер, но голяма по значение носеща важна информация.

ТАБЕЛКИ:
– насочващи табелки за Рецепция, Ресторант, Стълбище, Лоби бар, Конферентна зала, Пушенето забранено и други
– табелки с номера на стаите

Изработват се от специална двуслойна пластмаса в различни цветове , както и от месинг
Цената варира в зависимост от материала и размера

А също така и множество предложения за уникални подаръци! Разгледайте нашия сайт за нестандартни онлайн порадъци !
www.podaraC.com

Възползвайте се и от другите наши услуги !

Изработка на визитки ,печати, баджове, емблеми, значки, луксозни химикалки , фактури , дипляни, знамена, обемни букви и др.

Експресни визитки, визитки по ваш дизайн , пълноцветни визитки, визитки с лого, визитки един цвят, визитки от лускозни картони, ламинирани визитки и т.н.

Табелки – всякакви видове: табелки за врати, табелки за пощенски кутии, табелки с размери по ваш избор, табелки от метализирана пластмаса , табелки от тродицел, гравирани табелки, табелки с букви от фолио, табелки с номера , табелки със заоблени краища, метални табелки за външни условия, означителни табелки, насочващи табелки и др.

Табели и табелки, лазерно гравиране, фактури, печати, визитки

Баджове – баджове със щипчица, баджове с магнит, баджове с игла , метализирани баджове, пластмасови баджове, баджове по ваш дизайн, стандартни баджове, фирмени баджове с лого, баджове само с надпис и др.

Печати – автоматични печати, джобни печати, кръгли печати, правоъгълни печати, печати Colop, експресни печати.

Рекламна къща “Дизайн 65” Ви предлага направата по поръчка на рекламни календари, тефтери, рекламни хартиени торби и опаковки, химикалки, запалки, картички и много други разнообразни рекламни материали и сувенири.

www.giftbg.com

Табели – всякакви видове: табели за врати, табели за пощенски кутии, табели с размери по ваш избор, табели от метализирана пластмаса , табели от тровицел, гравирани табели, табели с букви от фолио, табели с номера , табели със заоблени краища, метални табели за външни условия, означителни табели, насочващи табели и др.

Основната дейност на фирмата е рекламна, която включва всичко, свързано с печатната реклама, печати и щемпели, външна реклама, сувенирна реклама, цифров печат и цифрова фотография, гравиране, порцеланови надгробни снимки, търговска дейност – внос и износ, WEB дизайн.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.